perjantai 8. elokuuta 2014

#953 BJJ - Gaijin Academia

Tänään kello kahden treeneihin Gaijin Academiaan Fuengirolaan. Perjantaina on ns. vapaatreenit eli omat lämmittelyt ja sitten drilliä tai sparria. Omalla kohdalla lähinnä sparria. Otin vuoron perään kuonooni Marekilta, Jasselta ja Nurmiselta...

Kerran onnistuin kuittaamaan Marekille calfslicerilla, mutta vastapainoksi taputtelin n+1:teen rannelukkoon.. joista drillasin yhden omaan peliinin.

Jasse kuisasi minua taas banana splitillä, itse pääsin muutaman kerran selkään mutta hemmetin Jassen "head-drag puolustus" toimii niin hyvin, että en saanut lopetusta haettua.  Nurminen vei minua kuin sitä kuuluisaa litran mittaa.. kerran sain deephalfguardista sweepattua ja yritin räpeltää  Dean Listerin suoraa polivilukkoa, sillä tuloksella että rimpuilin muutamaa sekuntia myöhemmin reverse triangelissa.



Painien jälkeen Miisa (vaimoni ja Moolan astangajooga ohjauksesta vastaava) tuli vetämään meille vielä palauttavan joogasession, jolla tuplattiin hien määrä, mutta oli kyllä huomattavasti palautuneempi ja rennompi olo kuin normaalisti tuommoisen sparrisession jälkeen.

Ei kommentteja: