sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

BJJ Nordic Open 2013 - Päivä 3

Vaikka lauantai-iltana ei mennyt mitenkään äärimmäisen pitkään (ainakaan minulla), niin aamulla oli lievän hontelo olo. Oltiin Esan kanssa sovittu, että mennään aikaisin aamulla aamupalalle, jotta ehditään vielä ilmoittautua tarvittaessa avoimeen luokkaan. Olin seitsemältä aamupalalla ja totesin jo ananasta pureskellessa, että ei tässä ihan painikunnossa olla - näin jälki käteen vähän harmittaa, mutta kivaa oli illalla. Esa taas saa reissun warrior-palkinnon, sillä illasta riippumatta hän lähti avoimiin ilmoittautumaan ja ottelemaan.

Itse menin menin muun porukan kanssa perässä kisalueelle Esaa kannustamaan. Matkan henkinen johtaja El Copo:kin saapui paikalle nukuttuaan yönsä jonkun prätkäjengin tiloissa "kun ovi oli ollut auki ja siellä ei ollut ketään..." :D 

Esan ottelut olivat taas tiukkoja vääntöjä ja reissun warrior-palkinnon lisäksi tunnustusta pitää antaa deep-halfguard sweepeistä.. jokaisessa ottelussa kaveri kääntyivät sweeppaamalla, mutta klassista deepin pelaajan nemesistä, eli triangelia harjoitellaan varomaan tulevina viikkoina. 

Oma avoin olisi ollut myöhästelevistä aikatauluista johtuen vasta laivan lähdön jälkeen, joten tässä vaiheessa ei enää niin paljon harmittanut ilmoittautumatta jättäminen. Pakkauduimme takseihin ja siirryimme kohti siljan terminaalia, jossa meinasin saada vielä slaagin lippuautomaatilla. Automaatti tokaisi, että lippuja ei saa ilman alennus-vouchereita, jotka olin saanut Tonilta ja jättänyt kotiin. Onneksi tiskillä ollut rouva ei ollut moksiskaan ja saimme liput, kun ne oli jo maksettu ja järjestelmässä näkyi tarvittavat tiedot. Hetken kylmäsi saanko maksaa koko porukan kotimatkan... 

Laivaan päästyämme painelimme suoraan buffettiin joka olisi normitilanteessa ollut oikein mainio, mutta lauantaisen Farangin keikan jälkeen ei ihmeemmin säväyttänyt.. noh nälkä ainakin talttui ja jälkiruuat olivat hyviä... 

Buffetin jälkeen menimme laivan conferenssiosastolle ja kysyimme neukkaria videotykillä. Hinta oli aika kova, mutta saimme neuvoteltua hiljaisen conferenssiillan takia sopimuksen, että jos tilaamme kaikki yhden juoman, niin saamme tilan kaupanpäälle. Sehän sopi ja laitoimme reissun matsivideot läppärille ja katsoimme kaikki matsit läpi ja raivasimme pulpetit sivuun ja kävimme muutamia tekniikoita läpi.. hauskaa riitti tuossakin sessiossa. 

Loppu-ilta meni sitten... hmmm.... joo... sanotaan nyt vaikka, että oli ensimmäinen kerta, kun promenaadilla jalkani ympärillä on paidaton mies vetämässä berimboloa. 

Aamulla sitten laivalta suoraan duuniin ja duunin jälkeen Lucion seminaariin, jossa vedimme inverted delarivaa tai S-guardia, kun Lucio sitä kutsui.

Kaiken kaikkiaan aivan mahtava reissu. Asia mikä erityisesti lämmitti sydäntä, oli se että kulmamies huutamisesta oli kuulemma apua... Coachina oli kivaa. :)

Ei kommentteja: