perjantai 3. elokuuta 2012

Kinesioteippaus

Kävin tänään mielenkiinnosta teipattavana, kun on noita kilometrejä tässä kehossa jo aika paljon ja kolotuksia riittää. Nyt näytän ihan seepralta ja onkin mielenkiintoista nähdä tänään Nicolinin seminaarissa miten teippaukset vaikuttavat treenaamiseen. Näin normielämässä tuntuvat ainakin hemmetin hyviltä.

Iltalehdissäkin hehkutettiin näitä tänään:

http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art-1288488968207.html

Tässä lisätietoja ja yhteystiedot Marjaanalle, jos haluat mennä teipattavaksi:

Television urheilukisoista tutut värikkäät kinesioteipit auttavat myös ihan meitä ”tavallisiakin tallaajia”. Japanilainen Kenzo Kase kehitti kinesioteippauksen 1970-luvulla ja nyt menetelmä on räjähdysmäisesti kasvattanut suosiotaan kaikkialla maailmassa. 


100% puuvillateipissä ei ole mitään lääkeainetta vaan ihoa ja sidekudosta siirtämällä vähennetään kipua, aktivoidaan kehon oma korjaava toiminta sekä aineenvaihdunta. 


Teippi auttaa mm: nivelkipuihin (polvet, olkapää, tenniskyynärpää, nilkat ja ranteet), iskias ja erilaiset selkäkivut (alaselkä, hartiat, niska), parantaa nivelten liikkuvuutta ja vahvistaa lihaksia, turvotus (elastinen teippi parantaa ihon alaista nestekiertoa), Lisäksi värikkäät teipit ovat myös hauskannäköisiä! 


Teippaus on siis täysin luonnonmukainen hoitomuoto, siitä ei voi aiheutua mitään haittaa kenellekään. Useimmiten tavallisimmat kivut hellittävät jo hyvinkin pian ja on tapahtunut suoranaisia ”ihmeparanemisia”. 


Kuhunkin yksilölliseen erikoisempaan vaivaan oikean teippaustekniikan löytäminen ei ole aina ihan helppoa ja se selviää kokeilemalla. Teippejä pidetään 3-14 päivää. Ne päällä voi käydä suihkussa, saunassa ja uimassa ja lopulta ne irtoavat melkein itsestään täysin kivuttomasti. Myös teippiliima on hyvin hellävaraista ja sopii herkkäihoisillekin. 


Teippauksen hinta 15€/20€ - 50€ (riippuu kohteesta ja määrästä) ota yhteyttä ja kysy lisää: Marjaana Mäkelä koulutettu kinesioteippaaja, jooganopettaja puh. 050 41171 39 marjaana@joogaaiora.fi

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kinesioteippaus on yllättänyt minutkin. Parin harjoituskerran jälkeen se jo onnistuu! Suosittelen! Ei enää kipu vaivaa polvessa.

Anni kirjoitti...

Harjoittelin itse muutaman kerran juurikin mielenkiinnosta. Tuntui aluksi utopistiselta, että tuollainen teippi voisi toimia. Ensimmäisen onnistuneen teippauksen jälkeen olen vahva puolesta puhuja!